1. Haberler
  2. Gündem
  3. 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzelyurt’ta mevsimlik işçi olarak çalışan bir ailenin 3 yaşındaki çocuğu, ot parçalama makinesinin zincirinin kopup başına çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk, yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgiye göre olay, dün saat 14:00 sıralarında meydana geldi. Mevsimlik işçi olarak çalışan bir aile, narenciye bahçesinde çalıştığı esnada 3 yaşındaki çocukları Cihangir Dayan, bahçe içerisinde bulunduğu sırada yan bahçede çalışır durumdaki traktörün arkasında takılı olan ot parçalama makinesinin zinciri kopup çocuğun başına çarptı.

Başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuk, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altına alındı.

Polisin meseleyle ilgili soruşturması sürüyor.

3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.