Mağusa’da önceki gün Şuayip Doğan’a ait depoya girerek odun kesme makinesi sirkat eden Tugay Çetin tutuklandı. Benzeri suçlardan dolayı 9 sabıkası bulunan ve 7 Aralık 2018 tarihinde cezaevinden çıkan zanlı Çetin, önceki gün işlediği “Bina açma” ve “Sirkat” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Çetin, davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Deponun kapısını sert bir cisimle açarak içeriye girdi
Meselenin tahkikat memuru, zanlı Tugay Çetin’in 18 Aralık 2018 tarihinde 02:30-05:00 saatleri arasında Veyselliler Mahallesinde Şuayip Doğan’a ait deponun giriş kapısını sert bir cisimle hasar yapmadan açıp içeriye girdiğini ve 500 TL değerindeki odun kesme makinesini sirkat ettiğini açıkladı. Zanlının 18 Aralık 2018 tarihinde tutuklandığını söyleyen tahkikat memuru, zanlının gönüllü ifade vererek işlediği suçları itiraf ettiğini belirtti. Tahkikat memuru, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ancak zanlının tahkikata etki etme olasılığının bulunmadığını ifade ederek, benzeri suçlardan 9 sabıkası bulunan ve 7 Aralık 2018 tarihinde cezaevinden çıkan zanlının davaları görüşülünceye değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Tugay Çetin’in davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147493 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121632 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81892 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57982 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38370 kez okundu