Kararını sosyal medya hesabından duyuran Erhan Erçin, önümüzdeki dönemde uluslararası projelerde ve akademik çalışmalarda bulunacağını bildirdi.

Erhan Erçin şu ifadeleri kullandı:
“Bugüne kadar inanarak yürüttüğüm Diplomasi ve AB Özel Danışmanlığı görevimden Cumhurbaşkanımızla istişare ederek ayrıldım. Müzakerelerin yeniden başlaması durumunda tüm kalbim ve emeğim ile sürece katkı koymaya her zaman hazırım. Bu süre içerisinde bir takım uluslararası projelerde ve akademik çalışmalarda bulunacağım. Başta Cumhurbaşkanımıza, çalışma arkadaşlarıma ve yabancı misyonlarda bulunan tüm temsilcilere en içten teşekkürlerimi sunarım.”

Daha önce AB Koordnasyon Merkezi Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak görev yapan Erhan Erçin, Mayıs 2015’ten bu yana Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile çalışıyordu.

Türk Ajansı Kıbrıs (TAK)
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147334 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121614 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81352 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57978 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38090 kez okundu