Şeker Sigorta’da harcamaların UBP-DP döneminde 4 milyona yakın paranın bazı medya şirketleri ve danışman şirketlere verildiği ortaya çıktı.
Değişen Şeker Sigorta yönetiminin ortaya çıkardığı rakamlar ve yöntemler ise dudak uçuklatan cinsten. Rapor, yeni yönetim kurulu üyeleri aracılığı ile genel başkanlara ulaştırıldı.

Şeker Sigorta eski Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Birinci’nin kendisine ve ailesine ait şirketlere fatura karşılığı ciddi ödemeler yaptığı ortaya çıktı. Bir diğer yönetim kurulu üyesi Ömer Arabacıoğlu’nun ise, başkanı olduğu Gönyeli Spor Kulübü’ne düzenli para aktardığı raporda yer alıyor. Bu arada çok sayıda hasar ödemesinde de problem yaşanırken, faaliyette olmayan bir şirkete de 300 bin TL’ye yakın kaynak aktarıldı.

Hükümet içerisinde de konu öncelikli gündem maddesi haline geldi. Hükümetin DP kanadı, raporun bir süre daha hukukçular tarafından incelenmesini istiyor. HP kanadı ise, “savcılık ve polisin devreye” girmesi noktasında ısrarcı. Başbakan Tufan Erhürman’ın endişesi ise, ödemelerin tamamının makbuz karşılığı yapılmış olması.

Bu arada, yeni atanan bazı yönetim kurulu üyelerinin “maaş” talebi de Başbakan Tufan Erhürman tarafından önlendi. Geçmişe dönük ciddi bir araştırmanın mali polis ve savcılık tarafından yapılması en güçlü olasılık olarak ortada duruyor.
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147352 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121619 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81447 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57978 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38147 kez okundu