Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplandı. YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı Üniversitelerle ilgili aldığı gündem dışı konuşmasında Bertan Zaroğlu ile ilgili konuştu. Arıklı’nın Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“Bertan Zaroğlu dün yaşanan olayla ilgili olarak şikayetini yaptı. Olayla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum.Polislerin ciddi bir eğitime ihtiyacı var.Polis,insanları adam yerine koymuyor,arkasını dönüp gidiyor.Bir konuya daha değineceğim.Sorumlu mevkide bulunan bizler de dışardaki holiganlara malzeme vermemeliyiz.Belediye başkanları kendi sosyal medya hesaplarından yazı yazıyor.Polis beni yazabilir diyor.Sn Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli aracındaki siyah filmi çıkartsın gitsin cezasını ödesin .O da suç işliyor.Bu çifte standart.”

Arıklı’nın sözleri üzerine Meclis’te sesler yükseldi.
Daha sonra ise CTP Milletvekili Doğuş Derya’nın talebi üzerine Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay tarafından Milletvekilliği Dokunulmazlığının ne anlama geldiği meclise anlatıldı ve Milletvekillerinin örnek vatandaşlar olması gerektiği vurgulandı.

Erhan Arıklı ile sözlerinin devamında dışarda olay çıkarmaya çalışan ‘Truva Atları’ var dikkat etmeliyiz dedi.
GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122853 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87899 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58286 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46025 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38269 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.