Ülkemize Türkiye’den gelen turist olarak gelen ve gelir gelmez parkta yatmaya başlayan zanlı Tufan Özcan devriye gezen polisler tarafından çocuk parkında uyurken tespit edilerek tutuklandı.


Derbederlik şu undan methaldar olan zanlı dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mustafa Özmüezzin olayla ilgili bulguları aktardı. Özmüezzin huzurda bulunan zanlı Tufan Özcan’ın ülkemize 2 Ağustos tarihinde 30 günlük turist vizesi ile giriş yaptığını ve 3 Ağustos’ta saat 23.00 sıralarında Girne Kordonboyu Caddesinde asayiş denetimleri yapıldığı bir sirada yapılan kontrolde parkta uyurken tespit edilerek zanlının belirli bir ikamet yerinin olmadığı ve nasıl geçindiği tespit edilemediğinden dolayı, derbeder vaziyette suçüstü hali ile tutuklandığı söyledi.


Polis mesele ile ilgili başlatılan soruşturmanın henüz çok yeni olduğunu alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek ilk etap da zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Seran Bensen zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147329 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121614 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81313 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57977 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38083 kez okundu