UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, E Grubu’nda Galatasaray ile İtalya temsilcisi Lazio arasındaki ilk hafta karşılaşmasında, Sloven hakem Matej Jug düdük çalacak.
Jug’un yardımcıları ise aynı ülkeden Matej Zunic ve Manuel Vidali olacak. Karşılaşma, 16 Eylül Perşembe günü 19.45’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. Jug, Trabzonspor’un konuk ettiği Roma’ya 2-1 yenildiği UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında da görev almıştı.
Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe arasındaki D Grubu mücadelesini ise İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek.
Mariani’nin yardımcılığını, aynı ülkeden Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo üstlenecek. Bu karşılaşma ise 16 Eylül Perşembe günü TSİ 22.00’de Frankfurt Stadı’nda yapılacak.
UEFA’dan Halis Özkahya’ya görev
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Rennes (Fransa) ile Tottenham (İngiltere) arasında 16 Eylül Perşembe günü oynanacak G Grubu ilk hafta karşılaşmasını hakem Halis Özkahya yönetecek.
Rennes kentindeki Roazhon Park’ta oynanacak ve TSİ 19.45’te başlayacak müsabakada Özkahya’nın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Ali Saygın Ögel yapacak.

Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Alper Ulusoy üstlenecek.
TRT
GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81775 kez okundu
2
KKTC siyasi durum anketi
19912 kez okundu
3
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
19087 kez okundu
4
RAKETLER DÜNYA BADMİNTON GÜNÜ İÇİN SALLANDI
15814 kez okundu
5
Rize’de Bülent Uygun dönemi sona erdi
13458 kez okundu