1. Haberler
  2. Gündem
  3. Baybars, Merkezi Cezaevi’ni ziyaret etti…

Baybars, Merkezi Cezaevi’ni ziyaret etti…

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni yıl arifesinde Merkezi Cezaevinde gardiyan ve mahkumları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve yeni yıllarını kutladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, “Mevcut merkezi cezaevinde görev yapmanın da, mahkum olarak yatmanın da zor olduğunu çok iyi biliyorum” diyen Baybars, gardiyanların büyük özveri içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Merkezi Cezaevinde tutuklu olarak bulunan ve cezasını çeken mahkumların sorunlarını dinleyen Baybars, 2020 yılında artık çağdaş yeni bir cezaevinin devreye girmesi için tüm hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Baybars, gardiyan ve mahkumların sorunlarını dinledikten sonra merkezi cezaevinde görev yapan gardiyan ve mahkumların yeni yıllarını kutladı.

Türk Ajansı Kıbrıs (TAK)

Baybars, Merkezi Cezaevi’ni ziyaret etti…
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.