1. Haberler
  2. Genel
  3. Çalıştığı mutfaktan 700 TL değerinde kalamarı çaldı

Çalıştığı mutfaktan 700 TL değerinde kalamarı çaldı

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşçı olarak çalıştığı mutfaktan 700 TL değerinde kalamarı çalma suçlamasıyla tutuklanan Cumali Olcay ve ona yardım ettiği öne sürülen Mehmet Şimşek, mahkemeye çıkarıldı.
Girne’de Temmuz ayında çalıştığı iş yerinden arkadaşının yardımı 1 adet krema, 5 adet 10 kiloluk jumbo karides ve 4 adet 20 kiloluk kalamarı çaldığı gerekçesiyle tutuklanan ortaya Cumali Olcay ve ona yardımla suçlanan Mehmet Şimşek, kamera görüntülerinden yakayı ele verdi.

Mahkeme emri ile tutuklanan zanlılar, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığına dikkati çekerek 3 gün tutukluluk emri verdi.

Kalamarlar bulunamadı

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlılar Cumali Olcay ve Mehmet Şimşek’in “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlı Olcay’ın Temmuz ayı içinde çalışmakta olduğu Harbour Cafe isimli işletmenin mutfak bölümünde ahçı olarak çalıştığını ve arkadaşı zanlı Şimşek’in yardımı ile 700 TL’lik kalamarları çaldıklarının tespit edildiğini söyledi.

İzlenen kamera görüntülerinde zanlıların önceki gün Girne’de tespit edilip tutuklandığını kaydeden Çamlıbelli, çalınan ürünlerin henüz bulunmadığını ifade ederek Olcay ve Şimşek’in 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Devrim DEMİR

Çalıştığı mutfaktan 700 TL değerinde kalamarı çaldı
Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.