1. Haberler
  2. Gündem
  3. Denktaş: Özersay’ın her şeyi göstermelik…

Denktaş: Özersay’ın her şeyi göstermelik…

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DP Genel Başkanı Denktaş, Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili süreçte Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay’ın “oyun oynamaya çalıştığını, her şeyin göstermelik” olduğunu iddia etti.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, “Kudret Bey şu oyunu oynamaya çalışıyor.

‘Ben söz verdiğimi yaptım ama düzenin partileri bu konuda bana destek vermediler’ kahramanlığına soyunmaya çalışıyor” dedi.

Kıbrıs’ın haberine göre  Denktaş, Özersay’ın “ucuz kahramanlık” yapmaya çalıştığını savunurak Özgürgün’ün dokunulmazlığı kalksa,


dava açılsa bile bu süreçte (Özersay’ı ima ederek) davanın sonuçlanmaması ya da beraatı için de her şeyi yapacağını öne sürerek “Her şey göstermeliktir” iddiasını ortaya koydu.

Denktaş: Özersay’ın her şeyi göstermelik…
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.