Sosyal Medyanın Sesi
İçeriği Görüntüle
Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizin doğasının ve güzel havasının kış aylarında bir başka güzel olduğunu ancak bu doğayı izlemek için yapılan seyir yerlerinin bakımsızlık nedeniyle çürümeye yüz tuttuğunu belirterek bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız, Pazar günü havanın güzel olmasıyla birlikte ailece bir temiz hava almak ve biraz vakit geçirmek için Beşparmak Dağları’nın önemli noktalarından biri olan Alevkayası Piknik alanı bölgesine araçlarıyla gittiklerini ve oradan da yürüyerek hem kuzey yamaçlarını hem de güney yamaçlarını seyredebilecekleri Alevkayası Seyir Noktasına gittiklerini ifade ettiler.
Ancak seyir noktasında bulunan çardağın bakımsızlıktan dolayı SOS verdiğini, gerek çardağın üzerindeki tahtaların gerekse basamaklardaki tahtaların çürüdüğünü anlatan vatandaşlarımız “Bu gibi seyir noktalarının neden bakımsız bırakıldığını anlamak mümkün değil” dediler.
Özellikle yabancı turistler için doğa gezisinin ve doğayı izlemenin önemli olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız “Ülkemize gelen turistler buralara gidiyorsa karşılaştıkları bu manzara karşısında ne düşünmüşlerdir çok merak ediyoruz” diyerek buralardan sorumlu bakanlık veya dairelerin görevlerini yerine getirmesi için çağrıda bulundular.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
24 gün önceGÜNDEM
10 Şubat 2026GÜNDEM
10 Şubat 2026SPOR
10 Şubat 2026SPOR
10 Şubat 2026GÜNDEM
10 Şubat 2026GÜNDEM
10 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122486 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86382 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58117 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43394 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37815 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.