Hamitköy’de Anıt Tepe Caddesi üzerinde bulunan Nissan Oto Boya ve Kaporta bölümünde oto boya fırınında yangın çıktı

Hamitköy’de bulunan ve bir Capital Group iştiraki olan Nissan Oto Boya ve Kaporta bölümünde, henüz sebebi belli olmayan sebeple dün öğle saatlerinde çıkan yangın İtfaiye Ekiplerinin ve Capital Group personelinin özverili çalışmaları sonucu büyük bir felaket yaşanmadan söndürüldü.
Çıkan yangında; Oto boya fırınlarından biri tamamen, diğer bir fırın ise kısmen hasar gördü.
Yangının başlamasının ardından, böylesi acil durumlarda ne yapılması gerektiği konusunda eğitim görmüş Nissan personeli, yangının daha geniş bir alana yayılmaması ve mazot depolarına ulaşmaması için her türlü tedbiri alarak, büyük bir felaketin yaşanmasını önledi.

Arhun: Araçların her türlü zararı telafi edilecek
Olay yerinde inceleme yapan Capital Group Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun, olayda herhangi bir can kaybının yaşanmamasının en büyük tesellisi olduğunu belirterek, yangın anında fedakarca çalışan Nissan personeline, İtfaiye ekiplerine, arayarak, bizzat gelerek dayanışma ve üzüntülerini bildiren herkese çok teşekkür etti.
Çıkan yangında dumandan etkilenen bir kedinin ise veterinere götürülerek hayata döndürüldüğünü açıklayan Tekin Arhun, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yangın sırasında zarar görmüş veya yanmış olan araçların her türlü zararının telafi edileceğini belirten Tekin Arhun, Nissan showroom ve servis garajında hizmette herhangi bir aksama yaşanmayacağını açıkladı.
GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147141 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121581 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
80883 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57966 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
37819 kez okundu