1. Haberler
  2. Gündem
  3. Girne Alsancak çevre yolunda feci kaza

Girne Alsancak çevre yolunda feci kaza

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girne-Lapta çevreyolunda, bu akşam saatlerinde meydana gelen kazada ters yöne giren otomobil, karşı istikametten gelen başka bir araçla çarpıştı.

İki aracın hurdaya döndüğü kazada biri çocuk dört kişi yaralandı. Polis Basın Subaylığı’ndan edinile bilgiye göre kaza, saat 17.50’de meydana geldi.

Mr. Pound’a ait park yerinden anayola giriş yapan Kiyafet Deveci (K-39) yönetimindeki KS 632 plakalı araç, sürücüsünün dikkatsizce çift şeritli yolun sağına doğru tek yöne seyrettiği sırada, o esnada karşı istikametten sağ şerit içerisinde gelmekte olan İzel Beydola (K-21) yönetimindeki KG 319 plakalı araçla çarpıştı.


Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile KS 632 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Havva Deveci (13) ve Samirah A. Aslan (49) Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan 13 yaşındaki Havva Deveci, burada yapılan tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Girne Alsancak çevre yolunda feci kaza
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.