Turizmin başkenti Girne’ye yakışmayan görüntüler vatandaşın tepkisini çekiyor.

Girne-Lefkoşa anayolunun Girne çıkışında yeralan dinlenme ve gözlem yeri pislikten geçilmiyor.
Dar gelirli vatandaşların Girne manzarası eşliğinde piknik yapma fırsatı da bulduğu yerde çöpler her tarafı sarmış durumda. Oval şekilde dizayn edilen piknik masaları ise kırılmış ve uzun süre tamir edilmemiş bir görüntü arz ediyor.
Çevreyi saran kuru olan kuru otlar ise olası bir yangına davetiye çıkarıyor.

Anayoldan bir cep şeklinde oluşturulan ve vatandaşların nefes alıp rahatlamak için kullandıkları yer geçmişte Ulaştırma Bakanlığı tarafından oluşturulmuştu.
Konuyla ilgili Havadis’e şikayetlerini ileten vatandaşlar “bu çöplük Girne’mize yakışmıyor” şeklinde konuştular.

Vatandaşlar “özellikle akşamın serin saatlerinde buraya gelir, sandviçlerimizi yer, Girne manzarası seyreder, bir nebze rahatlardık. Fakat piknik masaları kırıldı ve tamir eden yok. Çöpler toplanmıyor ve adeta burası bir çöplüğe dönüştü. İlgilenen yok” dediler.
Kaynak : Havadis Kıbrıs
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147249 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121605 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81104 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57976 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
37974 kez okundu