Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın halkın desteğini alarak bu makamı aldığını söyledi.

Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Barış için temennin dahi linç edilebileceği o bilindik dönemler bunlar, zaten bu bilindik dönemlerde barış için konuşmak irade ortaya koymak önemli bir meziyet gerisi herkesin yapabileceği bir ortam, o kadar ezberlenmiş ki böylesi dönemlerde barış adına sadece “gençlerin” konuşması inandığı felsefenin gereğini yapabilecek makam sahipleri olunca affalanabiliyor.

Seçildiği makama kendi halkından aldığı büyük destek ile gelen Sayın Cumhurbaşkanımız birilerinin icazeti ile değil birilerinin icazetlilerine karşı halkının desteğini arkasına almayı başarmıştır bunu da bir kez daha hatırlatma ihtiyacı duyuyorum.

Tüm masumlara barış, tüm çocuklara bir kez daha tüm güzellikleri diliyorum”.


GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122072 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84832 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
40994 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu