
Gönyeli Yenikent’te Acıbadem Sokak’ta bulunan bir apartmanın ortak toprak hattından banyo musluğuna yayılan elektrik sonucu elektrik akımına kapılan 3 öğrencinin yaralanması, olayda ihmalin olup olmadığının sorgulanmasına neden oldu.
Polisten alınan bilgiye göre, 19 yaşındaki Cezayir uyruklu Tareq Essam, önceki akşam saat 20.30 civarında, Gönyeli Yenikent’te Acıbadem Sokak’ta kaldığı dairenin banyosunda banyo yaptığı sırada, apartmanın ortak toprak hattından banyo musluğuna yayılan elektrik akımına kapıldı.
Kurtarmaya çalışan 2 arkadaşı da yaralandı

Essam’ı kurtarmaya çalışan 2 arkadaşının da yaralandığı öğrenildi. Ağır yaralanan ve yoğun bakıma kaldırılan Tareq Essam’ın hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.
Kalbi durdu
Essam’ın kalbinin durduğu ve müdahale ile yeniden çalıştırıldığı belirtilirken, KIB-TEK ekipleri dün gün boyu bölgede ve evin içinde çalışma yaptı.

Yeni Bakış’a konuşan bölge sakinleri, olayın bir an önce aydınlatılmasını ve yaşanan üzücü olaya neden olanların tespit edilerek gerekenin yapılmasını istedi.
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147326 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121614 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81305 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57977 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38081 kez okundu