Alithia “TPS-IL” isimli İsrail medyasını kaynak gösterdiği haberinde İsrailli bakanlar heyetinin Güney Kıbrıs ziyaretinin tarihini vermezken Cyprus Mail, web sitesindeki haberinde heyetin dün Güney Kıbrıs’a ulaştığı bilgisini verdi.
Larnaka Havalimanı’nda 210 karton sigara
İçeriği Görüntüle
Alithia’nın “TPS-LI” kaynaklı haberine göre İsrail heyetinde Enerji, Maliye ve Adalet bakanlarının yer alacak. “İsai” ve “Afrodit” yataklarıyla ilgili anlaşma, komşu yataklardaki doğal gazı ortaklaşa değerlendirme hedefli iş birliği çerçevesinin belirlenmesine yönelik. Bu anlaşma İsrail ile Güney Kıbrıs arasındaki enerji iş birliğinin derinleştirilmesi için ana adım görülüyor.
İsrail medyasına göre Enerji Bakanı Eli Koen, doğal gazın ülkesi açısından stratejik avantaj olduğunu, Tel Aviv’in üretimi, ihracatı ve ekonomiyi güçlendirmek için doğal gaz yataklarını geliştirmeye devam edeceğini açıkladı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
25 gün önceGÜNDEM
11 Şubat 2026GÜNDEM
11 Şubat 2026SPOR
11 Şubat 2026SPOR
11 Şubat 2026GÜNDEM
11 Şubat 2026GÜNDEM
11 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122488 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86395 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58119 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43431 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37826 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.