Yusuf Karayusufoğlu
KKTC’li masa tenisçiler Mersin’de 23-25 Ocak tarihlerinde yapılacak Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvasına katılacaklar. Değer Baysal, Selda Orhon, Fadıl Olguner, Mustafa Oymacı ve Zeki Oran’dan oluşan kafile, Mersin’de tek bayan, tek erkek çift bayan, çift erkek ve karışık çiftlerde kendi yaş gurubu kategorilerinde mücadele edecekler.
OLGUNER ‘İDDİALIYIZ’
Güner Baysal +40 Ferdi Veteran Ligi tamamlandı
İçeriği Görüntüle
Lefkoşa Veteran Masa teniscileri Derneği Başkanı Fadıl Olguner dün yaptığı basın açıklamasında turnuvada iddialı olduklarını belirtti.
Olguner açıklamasına şöyle devam etti: “ Turnuva için iyi hazırlandık. Rakiplerimizi tanıyoruz. Onların oyun stiline göre hazırlık yaptık. Dereceye girmek için mücadele edeceğiz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
21 gün önceGÜNDEM
07 Şubat 2026GÜNDEM
07 Şubat 2026SPOR
07 Şubat 2026SPOR
07 Şubat 2026GÜNDEM
07 Şubat 2026GÜNDEM
07 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122459 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86310 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58111 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43218 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37782 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.