Lefkoşa’da alkol tesiri altındayken tartıştığı Şeref Oran’ı kırık bira şişesiyle başından ve çenesinden yaralayan İrfan Uçar teminata bağlanırken, Mehmet Uçar’ın olayla ilgisi olmadığı anlaşıldı
Lefkoşa’da meydana gelen “yaralama”, “ciddi darp” olayında tutuklanan zanlı İrfan Uçar dün teminat talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturma kapsamında tutuklanan Mehmet Uçar ise olayla ilgisi olmadığı gerekçesi ile serbest bırakıldı.
Mahkemede ifade veren polis memuru Kemal Erdelhun, Lefkoşa’da 23 Kasım 2019 tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Yiğitler Burcu Parkı’nda İrfan Uçar’ın alkol tesiri altında iken Şeref Oran ile tartıştığını ve bira şişesini yere vurup kırdıktan sonra Şeref Oran’ın başına, yüzüne vurarak yaralanmasına neden olduğunu kaydetti.
Erdelhun, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, şikayetin geri çekildiğini ve zanlının TC vatandaşı olduğunu söyleyerek, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Temay Sağer, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması, 10 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 75 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.










GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147247 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121605 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81098 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57976 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
37972 kez okundu