Özkızan, söz konusu önerinin Kıbrıs Cumhuriyeti yetkililerine karşı dile getirildiğini, ancak Erhürman’ın aynı öneriyi Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine karşı asla gündeme getirmeyeceğini ileri sürdü.
Holguin pazartesi Kıbrıs’a geliyor
İçeriği Görüntüle
Özkızan, Erhürman’ın cumhurbaşkanlığı döneminin, Kıbrıslı Türklerin ihtiyaç ve kaygılarını samimi biçimde dünyaya anlatma ve kabul ettirme çabasından çok, bu ihtiyaç ve kaygıların stratejik bir araca dönüştürülerek diplomatik manevralarda kullanılacağı bir döneme işaret ettiğini savundu.
Özkızan, Kıbrıslı Türk toplumunun gerçek ihtiyaçlarının samimi bir çözüm iradesiyle değil, diplomatik hesapların parçası haline getirilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
22 gün önceGÜNDEM
08 Şubat 2026GÜNDEM
08 Şubat 2026SPOR
08 Şubat 2026SPOR
08 Şubat 2026GÜNDEM
08 Şubat 2026GÜNDEM
08 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122477 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86334 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58114 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43283 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37796 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.