Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 14. Rauf R.Denktaş Kupası Bayanlar ve Erkekler Finali önceki akşam Atatürk Spor Salonunda oynandı.
14. Rauf R.Denktaş Kupası Bayanlar Finalinde 145 dakikalık müthiş mücadele sonucunda DAÜ şampiyon oldu.
Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan maçta sporcuların ortaya koyduğu performans izleyenler tarafından takdirle karşılandı. Müsabakanın ilk setini kazanan Koop Bank LVA oldu. 2. ve 3. sette üstün olan taraf DAÜ oldu ve 2-1 üstünlük yakaladı. Koop Bank LVA 4. seti kazanarak durumu 2-2 ye getirdi. Şampiyonu belirleyecek olan final setinde daha az hata yapan taraf DAÜ oldu . Bu sonuçla müsabakayı 3-2 kazanan DAÜ 14. Rauf R.Denktaş Kupasını müzesine götürdü.
Müsabakanın ardından düzenlenen törenle takımlara ve görevli hakemlere ödülleri Ender Denktaş Vangöl tarafından takdim edildi.
ERKEKLER ŞAMPİYONU DAÜ
14. Rauf R.Denktaş Kupası Erkekler Finali de önceki akşam Atatürk Spor Salonunda DAÜ ile Erenköy Karpaz Belediyesi arasında oynandı. Müsabakadan 3-0 lık galibiyetle ayrılan DAÜ bu anlamlı kupayı müzesine götürdü.
Kızlarda Canbulat Özgürlük Ortaokulu şampiyon
İçeriği Görüntüle
Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle takımlara ve görevli hakemlere ödülleri Ender Denktaş Vangöl tarafından takdim edildi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
23 gün önceGÜNDEM
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026SPOR
09 Şubat 2026SPOR
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122479 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86346 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58115 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43310 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37807 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.