Akaryakıt zammını protesto etmek için bugün kontak kapatma eylemi yapılacak.

Sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaşlar Başbakanlık önünde kontak kapatma eylemi gerçekleştirecek.
Eylemin bugün saat 11.00’da yapılacağı açıklandı. Kontak Kapatma Eylemi” etkinliğinde toplanan 4 Bin’den fazla kişi etkinliğe katılıyorum butonuna basarken 2,9 Bin kişi ise etkinliğe katılmayı düşündüğünü belirtti.

Sayfadan yapılan son açıklamada ise eylemin Lefkoşa ile sınırlı kalmayarak adanın dört bir yanında aynı zamanda kontak kapatma etkinliği daveti yapılıyor.

Başta Lefkoşa olmak üzere Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele’de yapılması planlanan “kontak kapatma” eylemine yapılan çağrıda “Ambulans, itfaiye ve acil durumlara kesinlikle duyarlı olunmalıdır ve geçiş için yer bırakılmalıdır.
Kimsenin canı yanmasın, kimseyi zor durumda bırakmayın” çağrısı da yapıldı.
GÜNDEM
03 Haziran 2026GÜNDEM
03 Haziran 2026GÜNDEM
03 Haziran 2026GÜNDEM
03 Haziran 2026SPOR
03 Haziran 2026SPOR
03 Haziran 2026SPOR
03 Haziran 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122950 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88538 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58329 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46537 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38291 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.