Lefkoşa’da çalışmakta olduğu evden hırsızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Jumahal Narova’da dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.


Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Gültekin Sancar, olayla ilgili bulguları aktardı. Sancar, zanlı Jumahal Narova’nın Müstahdem tarafından Sirkat suçundan methaldar olduğunu belirtti.

Polis, zanlının dün Lefkoşa’da saat 15.30 raddelerinde, zanlının Lefkoşa;da sakin Ersen Okman’a ait evin bahçesinde çamaşır teli üzerinde asılı olan gömlek cebinde 100 TL nakit parayı sirkat ettiğini söyledi.

Polis, konu nakit paranın adı edilenin tasarrufunda bulunup emare olarak alındığını ve Zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirtti. Şikâyetin geri çekildiğini ancak zanlının aleyhine başlatılan tahkikatın devam ettiğini söyleyen polis, 1gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Cenkay İnan, zanlının 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

GÜNDEM
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026SPOR
13 Nisan 2026SPOR
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122758 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87568 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58223 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45390 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38236 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.