UBP Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu, hükümetin ekonomik krize yönelik aldığı 23 maddelik kararın halkın alım gücünü daha da geriye götürecek nitelikte olduğunu ileri sürerek, “Bugün aldığınız hem “kira” konusundaki kur sabitleme kararınız hem de “ek mesai” konusundaki kararınız bir kez daha “acemiler mangası” olduğunuzu gösterdi” iddiasında bulundu.

Sucuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “her aldığınız karar maalesef ben yaptım oldu niteliğindedir. Halbuki bir karar almadan önce o konudaki tüm paydaşların da görüşü alınıp “iyi yönetişim” ilkeleri ile bağdaşan uzlaşı mantığı ile adım atılması gerekir” dedi.

Ülkenin ekonomik olarak zor günlerden geçtiğinin her kesim tarafından idrak edildiğine dikkat çeken Sucuoğlu, “Bakanlar Kurulunun panik halinde aldığı her karar daha fazla ekonomik kaos ortamı yaratmakta olup, çalışma ve sosyal hayatı da olumsuz etkilemektedir. Kıbrıs Türk halkı sizden doğru karar ve çare beklemektedir” dedi.

GÜNDEM
10 Mart 2026GÜNDEM
10 Mart 2026GÜNDEM
10 Mart 2026SPOR
10 Mart 2026SPOR
10 Mart 2026GÜNDEM
10 Mart 2026GÜNDEM
10 Mart 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122649 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87075 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58155 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
44529 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38035 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.