Cumhuriyet Meclisi BaşkanYardımcısı Zorlu Töre, dövizdeki düşüş seyri ümitleri artırırken piyasada meydana gelen pahalılığın, hem üreticiyi hem de tüketiciyi kara kara düşündürdüğünü belirtti.

Töre, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, elektrik ve akaryakıttaki fiyat artışlarının birçok üretimi ve işletmeyi zora soktuğunu belirtti.

Hükümetin almaya çalıştığı tedbirlerin yetersiz ve etkisiz kaldığını ifade eden Töre, anormal fiyat artışlarının denetlenip kontrol altına alınmasının şart olduğunu, aksi halde hükümetin ekonomik tedbirlerinin hiçbir işe yaramayacağını, tarımda ve hayvancılıkta ise ektedbirler ve teşviklerin kaçınılmaz olduğunu bildirdi.

Töre, mesajında, “Bayrama gireceğimiz bugünlerde bayramlaşmayı buruk bir şekilde yapmak mecburiyetinde kalınmıştır. Kurban bayramının sıkıntılarımızı biraz da geride bırakmasını dileriz. Halkımıza ve İslam alemine ve tüm insanlığa zulüm, katliam, açlık ve acıların olmadığı nice bayramlar dileriz.” İfadelerini kullandı.
GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147141 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121581 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
80891 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57967 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
37820 kez okundu