Üreme döneminde orfo avlayan kişiye yasal işlem başlatıldı

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koruçam’da bir kişi üreme döneminde olduğu nedeniyle avlanması yasak olan orfo avladığı gerekçesi ile hakkında yasal işlem başlatıldı.

Avcılık Federasyonu, 16 Haziran Pazar günü “ALO 140 İHBAR HATTI”na gelen ihbarı değerlendiren Av Korucuları, Koruçam’da Merici bölgesinde denizde avlanan 3 kişinin evrak kontrolünü yaptı.

Belgeleri eksiksiz olan söz konusu kişilerde yapılan yoklama sonucunda ise avlanması yasak olan bir orfonun avlandığı tespit edildi.

Av Korucuları olayla ilgili polise haber verdi.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada da, 16 Haziran Pazar günü saat 17.00 sıralarında Koruçam Merici burnu bölgesinde 36 yaşındaki bir erkek şahsın, “1 Haziran-15 Temmuz” tarihleri arasında avlanması yasak orfoz cinsi balığı deniz içerisinde avladığının tespit edildiği kaydedildi.
Polis, söz konusu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığını belirtti.

Üreme döneminde orfo avlayan kişiye yasal işlem başlatıldı
Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.