1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yağmur ve dolu, Mağusa ve Mesarya’da etkili oldu

Yağmur ve dolu, Mağusa ve Mesarya’da etkili oldu

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mesarya ile Mağusa’yı etkisi altına alan yağışlı hava birçok bölgeyi olumsuz etkiledi.

Mağusa’da sular altında kalan Karakol bölgesindeki Barbaros Sokak sakinleri ise alınmayan önlemlerden dolayı isyan etti.

Gökmen Özbey adlı mahalle sakini, her yağmur sonrası sokağın sular altında kalmasına ve gerekli önlemlerin alınmamasına ise dalgıç kıyafeti giyerek tepki gösterdi.

Öte yandan Mesarya bölgesi köylerinde de etkili olan yağışlı ve fırtınalı hava hayatı olumsuz etkiledi.

Öğleden sonra Turunçlu ve Paşaköy bölgesinde etkili olan dolu yağışı ve fırtına nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Polis dolu yağışından dolayı araç sürücülerine araçlarını dikkatli kullanması uyarısında bulundu.

Paşaköy’de fırtınalı hava nedeniyle bazı telefon direkleri yol içine devrildi.

YOLLAR BİR SÜRELİĞİNE TRAFİĞE KAPANDI

Öte yandan aşırı yağışlar sonucu Erdemli köyüne giden yolda şu taşkını nedeniyle yol su altında kaldı.

Polis yolun tehlike arz ettiği için sürücülerin emniyetleri açısından sular çekilene kadar bu yolu kullanmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Erdemli köyüne giden yolun yanı sıra Dilekkaya- Kırıkkale köyleri arasındaki yol ile İnönü – Vadili köyleri arasındaki yollar su altında kaldı. İnönü-Vadili arasında yolda mahsur kalan iki araç belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Erdemli yolunda araçlar uzun süre yolda beklemek zorunda kaldı

Yağmur ve dolu, Mağusa ve Mesarya’da etkili oldu
Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.