Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, ülkemizde kış şartları nedeniyle yolların giderek bozulduğuna vurgu yaparak bunun yanında sürücüleri uyaran levhaların da yol kenarlarından kaybolduğunu bildirdi.
Sosyal Medyanın Sesi
İçeriği Görüntüle
Ülkede özellikle ana yollarda yaşanan eksiklikler, kamuoyunda Karayolları Dairesi’nin görevini yeterince yerine getirip getirmediği sorusunu yeniden gündeme taşıdığını söyleyen sürücülerimiz, eski Karayolları Müdürü Dürdane Abi Acı döneminde yol altyapısında gözle görülür iyileşmeler yaşandığını, görevden alınmasının ardından ise yolların adeta kaderine terk edildiğini dile getiriyorlar.
Birçok bölgede trafik levhalarının ya yerde olduğu ya da yön levhalarının ağaçlar arasında kaybolduğu belirtilirken, bu durum sürücüler için ciddi bir güvenlik riski oluşturduklarına dikkat çektiler.
Vatandaşlar, sorumluluğun sadece şikâyetle sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayarak, yetkili bir ekibin düzenli olarak sahaya çıkıp bu aksaklıkları tespit etmesinin zor olmadığını ifade ediyor.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
23 gün önceGÜNDEM
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026SPOR
09 Şubat 2026SPOR
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122479 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86346 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58115 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43311 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37807 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.