1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. 26 noktada söndürme çalışmaları devam ediyor

26 noktada söndürme çalışmaları devam ediyor

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cezayir’de pazartesi sabah saatlerinden itibaren etkili olan orman yangınlarına karşı yürütülen müdahale çalışmaları devam ediyor. Ülke genelinde çıkan 69 yangından 43’ü kontrol altına alınarak söndürülürken, 15 farklı vilayette 26 noktada çalışmalar sürüyor.

Cezayir Sivil Savunma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yangın söndürme ekiplerinin ülkenin doğusundaki Bicaye, Cicel, Setif, Kalime, Hanşela, Suk Ahras, Mila ve Batna vilayetlerinde yoğun bir çalışma yürüttüğü belirtildi.

Açıklamada ayrıca başkent çevresindeki Mediye, Buveyra ve Tizi Vizu ile ülkenin batısında yer alan Tilimsan, Sidi Bel Abbas, Saida ve güneydeki Celfa vilayetlerinde de ekiplerin yangınlara müdahale ettiği kaydedildi.

Söndürme çalışmalarının detaylarına ilişkin paylaşılan bilgilerde şu ifadeler yer aldı

  • Bicaye vilayetine bağlı Beni Maaş beldesindeki yangına 26 itfaiye aracı ve 6 uçakla müdahale ediliyor.
  • Setif vilayetinin Bicaye sınırındaki Beni Vartilan beldesinde etkili olan çalılık ve makilik alan yangını için 16 itfaiye aracı ile 3 yangın söndürme uçağı görevlendirildi.

26 noktada söndürme çalışmaları devam ediyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.