Devrim DEMİR
Kızının ifadesi sonrasında karısını öldürmekle suçlanarak tutuklanan Yaşar Akdoğan, tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün geniş güvenlik önlemleri altında Girne Kaza Mahkemesi’ne getirildi.
Dün duruşma yapılması beklenen davada, zanlının avukat değişikliği talep etmesi üzerine ertelendi.
Akdoğan, mahkemede söz alarak, avukatı Cemal Sabancıoğlları’nı azlettiğini beyan ederek, yeni bir avukat bulabilmek için mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Hazan Haksun, zanlı Yaşar Akdoğan’ın talebini ve verilen polis şahadetini dikkate alarak davayı teminat duruşması yapılmak üzere bugün saat 10.00’a tehir etti.
Avukat değiştirme talebinde bulundu
Girne Adli Şube Amirliği’nde görevli Polis Müfettişi Eren Gözügüzel, dünkü oturumda iddia makamının tanığı olarak ifade verdi. Gözügüzel, zanlı Yaşar Akdoğan’ın 30 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen, “adam öldürme”, “şiddet tehdidi” ve “darp” meselelerinden tutuklu olduğunu kaydetti ve soruşturmanın tamamlandığını kaydetti.
Duruşma bugün yapılacak
Müfettiş Eren Gözügüzel’in bu şahadetinin ardından, Akdoğan, mahkemede söz alarak, avukatı Cemal Sabancıoğlları’nı azat ettiğini beyan ederek, yeni bir avukat bulabilmek için mahkemeden süre talep etti.
İddia makamı adına hazır bulunan Savcı Mustafa Atakara da bu talebe itiraz etmemesi üzerine, Yargıç Hazan Haksun, beyanları dikkate alarak, zanlı Yaşar Akdoğan’ın yeni bir avukat bulabilmesi için 24 saat süre verdi.
Aksun, teminat duruşmasını bugün saat 10.00’a erteleyerek oturumu kapattı.
GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122854 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87901 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
44957 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30574 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28767 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.