ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in eşi Doug Emhoff, “Kara Tarih Ayı” dolayısıyla düzenlenen etkinlik için Wasghington’daki Dunbar Lisesi’ne gitti. Yaklaşık 5 dakika kadar okulun müzesini gezen Emhoff, ABD Gizli Servisi tarafından acilen tahliye edildi.
Daha sonra okuldaki öğrenci, öğretmen ve katılımcılara yönelik “binayı boşaltın” anonsu yapıldı.
Washington DC Devlet Okulları Sözcüsü Enrique Gutierrez, tahliyenin nedeninin bomba tehdidi olduğunu açıkladı.
Tehdidin Emhoff’un ziyaretiyle mi yoksa Kara Tarih Ayı etkinliğiyle mi ilgili olduğu bilinmiyor ancak Emhoff’un sözcüsü Katie Peters, okulun bir ihbar üzerine Gizli Servisi uyardığını kaydetti.
Peters, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “ABD Gizli Servisi, Başkan Yardımcısının eşinin öğrenciler ve öğretmenlerle buluştuğu bir okulda güvenlik tehdidinden haberdar edildi. Emhoff güvende ve okul tahliye edildi” ifadelerini kullandı.
Peters, çalışmaları dolayısıyla Gizli Servis ve DC polisine minnettar olduklarını söyledi.




TRT
GÜNDEM
10 Aralık 2025GÜNDEM
10 Aralık 2025SPOR
10 Aralık 2025SPOR
10 Aralık 2025GÜNDEM
10 Aralık 2025GÜNDEM
10 Aralık 2025SPOR
10 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83022 kez okundu
2
Burçlara Göre Yaşamanız Gereken 12 Şehir…
30790 kez okundu
3
Simpsonlar’dan yeni kehanet: Tom Hanks ve Biden
24533 kez okundu
4
İsrail Gazze’ye getirdiği bazı kısıtlamaları kaldırdı
21998 kez okundu
5
KKTC siyasi durum anketi
19918 kez okundu