Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bursa – İznik’te yapılan Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen, Türk dünyasında önemli bir yeri bulunan 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’nın açılış törenine katıldı.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Ataoğlu, açılışını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapıldığı 4. Dünya Göçebe Oyunları’nda 102 ülkeden 3 binin üzerinde sporcu ile birlikte etkinliğe katılan KKTC Güreş ve Okçuluk Federasyonu’na bağlı sporcularla bir araya geldi, sporcularla sohbet ederek, yarışma öncesinde Milli Sporculara başarılar diledi.
Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ve etkinliğe katılan ülke devlet başkanları ile biraraya geldi.
Ataoğlu, gerçekleştirilen görkemli açılış etkinliğinin ardından, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve etkinlikte yer alan ülkelerin devlet başkanları ile üst düzey yetkililerinin bir araya geldikleri toplantıya katıldı.
GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147596 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121633 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
82024 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57982 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38427 kez okundu