KKTC ile Kayseri arasında turizmin geliştirilmesi amacıyla, TURSAB üyesi Kayseri Turizm Acenteleri ile KITSAB üyesi KKTC Turizm Acenteleri, Kayseri’de bir araya geldi.
Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Bakanlık Müsteşarı Serhan Aktunç, KITSAB Başkanı Orhan Tolun, TÜRSAB Bölge Başkanı Ali Emre Martı’nın katılımı ile gerçekleştirilen programa, KKTC’den 30 Seyahat Acentesi ile Kayseri’den 25 seyahat acentesi yetkilisinin katıldığı belirtildi.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç etkinlikte yaptığı konuşmada, 2017 yılında Bakan Ataoğlu tarafından başlatılan KKTC’nin Türkiye’nin bütün illerinde tanıtım faaliyetlerinin bir devamı niteliğini taşıyan organizasyonun önemine dikkat çekti.
Haftada 3 sefer düzenlenmesi açısından Kayseri’nin KKTC için önemli bir destinasyon olduğuna dikkati çeken Aktunç, Kayseri ile KKTC arasında turizm anlamında birçok organizasyonun yapılabilmesi için şartların uygun olduğunu belirtti.
Aktunç, KKTC turizminin sadece yaz turizmi ya da casino turizmi ile konumlandırılamayacak kadar önemli ve özel ilgi turizmi potansiyeline sahip bir ülke olduğunun altını çizdi.
GÜNDEM
11 Aralık 2025GÜNDEM
11 Aralık 2025SPOR
11 Aralık 2025SPOR
11 Aralık 2025GÜNDEM
11 Aralık 2025GÜNDEM
11 Aralık 2025SPOR
11 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148207 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121814 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83331 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58000 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
39352 kez okundu