Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti’ni kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Tatar, bu akşam düzenlenecek 2023-2024 Akademik Üniversite Yılı açılış ve ilk ders anlatım törenine davet etmek üzere ziyarete gelen 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi mütevelli heyetini kabul etti.
Cumhurbaşkanı Tatar kabuldeki konuşmasında, seçkin bir mütevelli heyetinin kendisini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi’nin isminin önemine vurgu yaptı.
5’inci yılına giren üniversitenin, öğrenci sayısı ve diğer ihtiyaçlar konusunda gelişerek, KKTC’ye önemli hizmetler vermesini temenni eden Cumhurbaşkanı Tatar, Ertan Birinci ve ailesine verdiği hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.
Bir eğitim adası olarak KKTC’nin yüz binlerce mezun verdiğine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, buradan mezun olup, ülkelerine hizmet veren çok sayıda değerli kişilerin olduğunu söyledi.
Kıbrıs Türkü’nün üniversite ve eğitime önem veren bir halk olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, yaşam boyu eğitimin önemini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Tatar, üniversiteye ve öğretim üyelerine başarılar diledi.
(AF/GÜL) Fotoğraflı
GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148247 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121822 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83406 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58002 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
39436 kez okundu