İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) yaz kampı etkinliği çerçevesinde KKTC’de bulunan Azerbaycan Zafer Şehit Aileleri Derneği, bugün Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarını ziyaret etti.
GAÜ’den verilen bilgiye göre heyete, Cumhurbaşkanlığı Danışmanları Latif Akça ve Ahmet Akdeniz eşlik etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Sevinç Oruçova, İTÜ-KKTC Genel Sekreteri Dursun Koç ile GAÜ Genel Sekreteri Aylin Ayhan da hazır bulundu. Heyet, Denktaş ve Küçük’ün anıt mezarına çelenk bırakarak dua etti.
Azerbaycan’dan dün gelen 32 kişilik heyet, İTÜ-KKTC ve GAÜ tarafından misafir edilecek. Azerbaycan Zafer Şehit Ailelerine Destek Derneği, 28 Temmuz’a kadar devam edecek yaz okulu programı kapsamında birçok resmi ziyarette de bulunacak.
Öte yandan Azerbaycan heyeti bugün ayrıca Kültür Dairesi Müdürlüğü katkıları ile FODER tarafından İsmail Gökçe’nin küratörlüğünde düzenlenen “Engeli Yaşamak” fotoğraf sergisini de ziyaret etti.
FODER’den verilen bilgiye göre, sergi Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde 19 Temmuz’a kadar mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilecek.
GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025SPOR
15 Aralık 2025SPOR
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025SPOR
15 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148701 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122045 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84441 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58023 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
40510 kez okundu