Azerbaycan Milli Meclisi milletvekili ve Azerbaycan–KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Cavanşir Feyziyev, Net Bakış programında Serdar Şengül’ün konuğu olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Feyziyev, KKTC’nin güvenliğinin Türk dünyası için stratejik önem taşıdığını vurgulayarak güçlü dayanışma mesajları verdi.
Programda konuşan Feyziyev, KKTC’ye yönelik herhangi bir saldırının yalnızca adayı değil, Türk dünyasını ilgilendiren bir mesele olduğunu ifade etti. “KKTC’ye bir mermi düşerse karşılarında güçlü devletlerin ordularını bulurlar” diyen Feyziyev, Azerbaycan’ın her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı olduğunu söyledi.
“CTP iktidarında ülke ayağa kalkacak”
İçeriği Görüntüle
Azerbaycan’ın tüm senaryolara hazır olduğunu belirten Feyziyev, “Azerbaycan olarak biz tüm senaryolara hazırız. KKTC de hazır olmalı. Biz her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullanarak açık bir destek mesajı verdi. Bu sözler, programın en dikkat çeken başlıklarından biri oldu.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122823 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87780 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58262 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45791 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38251 kez okundu