49’uncu Dönem Asteğmen ve Çavuş Celbi ant içti
İçeriği Görüntüle
Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Gazimağusa Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri’ne bağlı İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri ile yaşlı bakım evlerinde bulunan anneler ziyaret edilerek, Anneler Günü kutlandı.
Ziyaretlerde, Gazimağusa Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından hazırlanan çiçekler annelere verildi.
Ziyaretlerde, hayatın her döneminde sevgisiyle, emeğiyle ve fedakârlığıyla ailelerin en güçlü bağı olan annelere, yalnızca bir gün değil, bir ömür süren sevgi, sabır ve emekten dolayı teşekkür edildi.
Gazimağusa Belediyesi, başta İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri ve yaşlı bakım evlerinde olmak üzere, sevgisiyle büyüten, emeğiyle hayata yön veren, varlığıyla güç ve huzur katan tüm annelerin Anneler Günü’nü sevgi ve minnetle kutladı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026SPOR
08 Mayıs 2026SPOR
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026GÜNDEM
08 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122846 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87883 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58286 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46005 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38268 kez okundu