Türkiye’de şampiyon Galatasaray
İçeriği Görüntüle
Aksa 1. Ligin 30. ve son haftasının en önemli maçında 1. Lig şampiyonluğu için sahaya çıkan Aslanköy ile play-off oynamak isteyen Düzkaya Çatalköy Stadı’nda karşılaştı.
Orta hakemliğini Turgay Misk’in yaptığı ve oldukça gergin geçen karşılaşmanın sonunda sahadan 3- 2’lik galibiyetle ayrılan Düzkaya play-off oynama hakkı elde ederken, Aslanköy’ü şampiyonluktan etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Aslanköy 1. Dakikada Sinan’ın kafa golüyle öne geçerken, 29. Dakikada Mehmet’in ayağından Düzkaya beraberlik golünü buldu ve ilk devre 1 – 1 tamamlandı.
İkinci devre yakaladığı fırsatları değerlendiren Düzkaya 73. Dakikada Celal’ın golüyle öne geçerken, 85. dakikada Mehmet skoru 3 – 1 yaptı. 87. Dakikada Mahmut kendi kalesine golü atınca maçta skor 3 – 2 oldu. Maçın uzatma anlarında saha içi gerginleşti ve ikisi Aslanköy’e bir tane de Düzkaya’ya kırmızı kart çıktı.
Maç 3 – 2 ‘lik Düzkaya üstünlüğünde tamamlandı.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026SPOR
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026GÜNDEM
10 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122855 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87912 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58289 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46043 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38271 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.