Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi Ekipleri; Akıncılar Köyü’nü adeta üs olarak kullanan et kaçakçılarının korkulu rüyası haline geldi.
Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi Ekipleri; et kaçakçılarına geçit vermiyor.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi Ekipleri, Akıncılar Köyü’nü adeta üs olarak kullanan tacirlerin korkulu rüyası haline geldi.
Ekipler, 14 Kasım’da bir araca düzenledikleri operasyonda yaklaşık 810 kg sığır eti ele geçirmişti.
Bu arada Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekipleri ise geçtiğimiz günlerde Güney Kıbrıs’tan ülkeye yasa dışı yolla getirilen 741 kilo donmuş kaçak parça et ve 3 çöp torbası bannaya, işletilip piyasaya sürülmeden önce el koymuştu.
“İnsan sağlığını tehdit ediyor”
Akıncılar Köyü’nün et ve sigara kaçakçılarının adeta üssü haline geldiğini savunan vatandaşlar, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Vatandaşlar, güneyden KKTC’ye ‘kaçak’ yollarla geçirilen etlerin insan sağlığını önemli ölçüde tehdit ettiğine dikkat çekerek, “Hiç kimse, üç beş kuruş kazanacak diye sağlımızı tehdit edemez” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122850 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87887 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58286 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46012 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38268 kez okundu