Temaslı olduğu nedeni ile kendini izole eden bir çalışan bir hafta sonra Daire Müdürü ve Müdür Muavini tarafından işe çağrılıp, gelmediği takdirde izinsiz ve özürsüz işe gelmediği gerekçesiyle maaşından kesinti yapılacağı konusunda tehdit edilmiştir.
Temaslı olduğu nedeni ile kendini izole eden bir çalışan bir hafta sonra Daire Müdürü ve Müdür Muavini tarafından işe çağrılıp, gelmediği takdirde izinsiz ve özürsüz işe gelmediği gerekçesiyle maaşından kesinti yapılacağı konusunda tehdit edilmiştir. Bunun üzerine işyerine gelen çalışanın 10. günde pozitif olduğu ortaya çıkmıştır. Bilimsellikten uzak bir anlayışın sonucu tüm Gelir Vergi Dairesi personelinin ve daireden hizmet alan insanlarımızın da sağlığı riske atılmıştır.
Bu sorumsuzluğu ve ihmali protesto etmek için sendikalarımız KTAMS ve
KAMU-SEN Lefkoşa Gelir ve Vergi Dairesinde bugün tam gün grev uygulayacak ve saat 10:00’da Daire önünde basın açıklaması yapılacak.






GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121622 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81526 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
36991 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19911 kez okundu
5
EL-SEN KAOS’A OYNUYOR
15825 kez okundu