Yiğit Şardan, Türk Telekom Stadı’na gelerek, 44 kişiden oluşan yönetim, denetim, sicil ile disiplin kurulu aday listelerini divan kuruluna teslim etti.
“Güzel, demokratik bir hizmet yarışına gireceğiz”
Şardan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adaylığı için başvuruda bulunan altıncı isim olduğunu dile getirdi.
“Herhalde geçmişte hiçbir kulübün bu kadar başkan adayı olmamış. Bu da güzel bir şey. Güzel, demokratik bir hizmet yarışına gireceğiz. Genel kurul kimi seçerse o gelip Galatasaray’a hizmet edecek. Bütün Galatasaraylıların bu durumdan memnun olmasını bekliyorum.”
Mevcut yönetimde ikinci başkanlık koltuğunda oturan Abdurrahim Albayrak’ın da listesinde olduğunu belirten Şardan, seçilmeleri halinde Albayrak’ın aynı görevi sürdüreceğini aktardı.
Yiğit Şardan’ın sunduğu aday yönetim kurulu listesinde Özcan Çetinsoy, Abdurrahim Albayrak, Murat Yalçındağ, Ahmet Aslan, Ömer Mafa, Mete Serkan Sevim, Dorukhan Acar, Begüm Özkan, Murat Özkaya ve Murat Erkul yer aldı. Yedek yönetim kurulu listesi ise Esen Sirel Ongun, Levent Karadeniz, Abdullah Günhan Aksoy, Kerim Polat ve Hamit Karasu’dan oluştu.
TRT
GÜNDEM
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026SPOR
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87803 kez okundu
2
Rize’de Bülent Uygun dönemi sona erdi
29501 kez okundu
3
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
20169 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
20086 kez okundu
5
RAKETLER DÜNYA BADMİNTON GÜNÜ İÇİN SALLANDI
15933 kez okundu