Alayköy’de dün öğlen saatlerinde DN 600 plakalı araç içerisinde şüpheli olarak görülen Suat Güngör ve Ersan Tarım’ın üzerlerinde ve araçta polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 5 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile 1 adet içerisinde bulundu.
Güngör ve Tarım dün akşamüzeri “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlaması ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.
Mahkeme, aleyhlerinde soruşturma başlatılan Güngör ve Tarım’ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.
Uyuşturucuyu kimden aldıkları araştırılıyor
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Zor mahkemede verdiği ifadesinde Alayköy’de 17 Şubat tarihinde saat 18.45 sıralarında zanlı Suat Güngör’ün kullandığı park halindeki DN 600 plakalı araç içerisinde Suat Güngör ve Ersan Tarım’ın şüpheli olarak görülmeleri üzerine polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendiğini söyledi.
DN 600 plakalı araç ve zanlıların üzerinde arama yapıldığını belirten Zor, araç içerisinde beyaz kâğıda sarılı yaklaşık 5 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ile kül tablasında, içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen sigara izmaritinin bulunduğunu söyledi.
Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis memuru zanlıların uyuşturucuyu kimden aldıklarının araştırıldığını söyledi. Zor soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede aktarılan ifadeyi değerlendiren Yargıç Rauf Kürşat Suat Güngör ve Ersan Tarım’ın soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.
GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81010 kez okundu
2
Öz Kızına Tecavüz Eden Sapık Baba Osman Yıldız’ın Evinden Bakın Neler Çıktı – Kıbrıs Gercek
22913 kez okundu
3
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
20310 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19910 kez okundu
5
Bafra’da Hollandalı Turist 16 Yaşındaki Kızı Demirle Dövdü Sonra Tecavüz- Kıbrıs Gercek
19111 kez okundu
https://t.me/s/iGaming_live/4866