Elindeki parayı harcayınca ailesine yalan söyleyen ve polise giderek 3 kişi tarafından soyulduğunu iddia eden Hikmet Güneri’nin yalanı ortaya çıktı.
Güneri’nin iddiaları üzerine araştırma başlatan polis, kısa süre sonra böyle bir olayın olmadığını anlamsı üzerine Güneri’nin yeniden ifadesine başvurdu.
Yapılan sorgulama sonucu, tasarrufunda bulunan parayı harcamasından ötürü ailesine hesap vermesi gerektiğini bu nedenle bu yola başvurduğunu itiraf etti.
Aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, Hikmet Güneri’nin davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak serbest bırakılmasına karar verdi.
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Şerif Avcil, zanlı Hikmet Güneri’nin “Amme Fesatçılığı” suçundan tutuklandığını anlattı.
Polis çavuşu Şerif Avcil, Hikmet Güneri’nin polise gelerek Lefkoşa’da evine yaya olarak gittiği sırada 3 kişi tarafından dövülerek soyulduğu yönünde şikâyetçi olduğunu ve soruşturma başlatıldığını söyledi.
Avcil, yapılan incelemede zanlının yalan beyanda bulunduğunun anlaşıldığını ve gönüllü ifade verdiğini ve ifadesinde tasarrufunda bulunan parayı harcamasından ötürü ailesine hesap vermesi gerektiğini, bu nedenle bu yola başvurduğu itirafında bulunduğunu kaydetti
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını zanlının Türkiye vatandaşı olduğunu ve ülkemizde çalışma izni ile bulunduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81257 kez okundu
2
Öz Kızına Tecavüz Eden Sapık Baba Osman Yıldız’ın Evinden Bakın Neler Çıktı – Kıbrıs Gercek
22915 kez okundu
3
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
20800 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19910 kez okundu
5
Bafra’da Hollandalı Turist 16 Yaşındaki Kızı Demirle Dövdü Sonra Tecavüz- Kıbrıs Gercek
19112 kez okundu