Girne’de alkollü fazla kaçıran Tatiana Solovieva tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meselenin olgularını aktaran Polis memuru Mehmet Özalkan, 31 Mart 2019 tarihinde saat 21.00 sıralarında Girne’de umumi bir yer olan Atatürk Caddesi üzerinde Tatiana Solovıeva’nın 280 miligram alkollü içki tesiri altında bulunduğu esnada bağırıp çevreye rahatsızlık verecek sözler sarf ettiğini söyledi. Özalkan, şikayet üzerine olay yerinde tutuklanan zanlının adli şubeye götürülürken, araç içerisinde polis memuru G.D.’nin elleri ile sağ gözüne vurup darp ettiğini belirtti.

Zanlının, “Polisi darp görevinden men, sarhoşluk ve rahatsızlık verme” suçlarından tutuklandığını kaydeden Özalkan, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının Kırgızistan uyruklu ve ülkede öğrenci olarak bulunduğunu belirterek, teminat talep etti.

Mahkeme, bir kefilin 15 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026SPOR
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122787 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87631 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58243 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
45564 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.