Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde bu yıl “Diplomasiyi Yeniden Kurgulamak” sloganıyla gerçekleştirilecek Antalya Diplomasi Forumu Antalya’da başlıyor. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nın ev sahipliğinde 11-13 Mart tarihleri arasında “Diplomasiyi Yeniden Kurgulamak” temasıyla yapılacak Antalya Diplomasi Forumu’na katılacak.
Cumhurbaşkanı Tatar, eşi Sibel Tatar’la birlikte davetli olarak Antalya’ya gidecek. Antalya’ya gitmek üzere bugün 11.30’da Ercan Havalimanı’ndan hareket edecek olan Cumhurbaşkanı Tatar’ın 13 Mart Pazar günü yurda dönmesi bekleniyor.
Antalya Diplomasi Forumu’na Cumhurbaşkanı Tatar’ın yanısıra, hükümet temsilcileri, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin genel başkanları da davet edildi.
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür , Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı forum için Antalya’ya gidecek.


GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026SPOR
02 Haziran 2026SPOR
02 Haziran 2026SPOR
02 Haziran 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122948 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88509 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
45461 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30823 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
29004 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.