29 Şubat akşamı çaldıkları arabayla kaza yapan ve olay yerini terk eden şahıslar, polisin titiz çalışması sonrası yakayı ele verdiler.
29 Şubat tarihinde Küçükkaymaklı’da park halinde Mercedes marka aracı çalarak dolaşmaya başlayan Ahmet Kılıç ve arkadaşı direksiyon hakimiyetini kaybederek Reyhana Saleh’in kullanımında olan araca çarptılar. Kaza mahalini terk eden Kılıç’ın ve arkadaşı başka sokakta aracı bırakıp kaçtılar.
İLK DEFASI DEĞİL
araba çalmaktan zevk aldığı ve geçtiğimiz dönemlerde bir çok kez aynı suçtan polise yakalandığını fakat yasaların yetersiz oluşundan dolayı serbest kalması da edinilen bilgiler arasında yer aldı.
POLİSİN TİTİZ ÇALIŞMASI SONUCU YAKALANDILAR
Hızlı bir şekilde devreye giren Lefkoşa Trafik Birimi operasyona başlayarak özel bir ekip kuruldu, yaptıkları çalışmalar çerçevesinde 2 kişinin siluetinden yola çıkarak şahsın Ahmet Kılıç olduğunu tespit ettiler. Şahsın tutuklanmasından sonra sorguya alınmasıyla olayı yaptıklarını itiraf eden Ahmet Kılıç mahkemeye çıkartıldı ve 3 gün tutukluluk aldı.
Diğer arkadaşının da başka meselesinin olup olmadığı araştırılıyor.
Bu arada Ahmet Kılıç’ın cezai ehliyeti mevcut.











GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147306 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121611 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81237 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57976 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38046 kez okundu