1. Haberler
  2. SON DAKİKA
  3. Asıl Hedef Halka Hizmet

Asıl Hedef Halka Hizmet

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, beldenin sorunlarını aktardı.

Başbakan Yardımcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ataser, bölgesel sorunlar ve ihtiyaçları, bölgenin gelişmesi, halkın çağdaş belediyecilik hizmetlerinden yararlanması gibi konularda merkezi hükümetle işbirliğinin önemine değindi.

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş da konuşmasında, çağdaş ve modern belediyeciliğin, merkezi hükümetlerle işbirliğiyle istenilen verime ulaşabileceğini kaydetti.

Denktaş, bu konuda tüm belediyelerle iyi ilişkilere sıcak baktıklarını; asıl hedefin halka hizmet olduğunu söyledi.

 

kaynak: Kıbrıs

Asıl Hedef Halka Hizmet
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.