Ercan Havaalanında dedektör köpeğin alarma vermesi üzerine ibrahim Denizhanın üzerinde iki gram uyuşturucu ile yakalandı
“Kanunsuz uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mustafa Zor’u dinletti.
Mahkemede yeminli şahadet veren Zor, zanlı İbrahim Denizhan’ın 22 Kasım tarihinde saat 14.20 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan KKTC’ye giriş yapmak istediği esnada narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesiyle yapılan üst aramasında giydiği pantolonunun çakmak cebinde şeffaf naylon içinde yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti.
Zanlının gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğini ancak alınan emarelerin tahlile gönderileceğini ve sonuçlarının beklendiğini belirten Zor, zanlının tahkikat amaçlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede söz alan zanlı İbrahim Denizhan, “Bağımlılığım yok. Ayda yılda bir arkadaş ortamında içiyorum. Bir hataya düştüm. Özür dilerim” dedi.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.
GÜNDEM
22 Nisan 2026GÜNDEM
22 Nisan 2026GÜNDEM
22 Nisan 2026SPOR
22 Nisan 2026SPOR
22 Nisan 2026GÜNDEM
22 Nisan 2026GÜNDEM
22 Nisan 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87668 kez okundu
2
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
37260 kez okundu
3
Bunlar Şebeke İş Adamlarının İçkilerine İlaç Koyup Uyututtuktan Sonra- Kıbrıs Gercek
32435 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30377 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28550 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.