Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, bakanlığının 2024 programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yasaların güncellenmesi konusunda büyük bir çalışma yürüttüklerini anlatan Gardiyanoğlu, Bakanlığa bağlı tüm dairelerle alakalı güncellenen yasaların yeni yılın başında komitelere geleceğini belirtti.
Bakan Gardiyanoğlu, “2024 yılında daha çağdaş, yepyeni bir Çalışma ve Sosyal Bakanlığı olacak” dedi.
Hedefinin tesisleşme açısından çok daha iyi bir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olduğunu kaydeden Gardiyanoğlu, Engelsiz Yaşam Evi’nin çok yakın bir zamanda açılacağı müjdesini de verdi.
Bakan Gardiyanoğlu, İskele ve Karpaz bölgesindeki Sosyal Sigortalar biriminin kapatıldığını hatırlatarak, buradaki birimlerin önümüzdeki ay aktif hale getirilerek, vatandaşlara büyük kolaylık sağlanacağına dikkati çekti.
Gardiyanoğlu, uluslararası ihaleye çıkarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 9 katlı binasının temellerini atacaklarını söyledi.
Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Çalışma Affı’nada değinen Bakan Gardiyanoğlu, çalışma affında sona yaklaştıklarını belirtti.
GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148487 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121926 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83966 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58011 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
40043 kez okundu