1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Bakan Gürlek’ten KKTC’ye Destek Mesajı

Bakan Gürlek’ten KKTC’ye Destek Mesajı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Adalet Bakanı Akın Gürlek, Girne açıklarında meydana gelen yolcu gemisi kazasının ardından yürütülen çalışmalara Türkiye olarak destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Türkiye Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, KKTC Başbakanı Ünal Üstel, 30 Ağustos’ta Girne açıklarında yaşanan gemi kazası sonrasındaki çalışmalar kapsamında temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Üstel ve beraberindeki heyet, Adalet Bakanı Akın Gürlek ile bir araya geldi.

Açıklamada, KKTC’nin öncelikli hedefinin kazada kaybolan kişilere en kısa sürede ulaşmak olduğu belirtildi. Başbakan Üstel’in, Türkiye ile tam iş birliği içinde mevcut imkanların güçlendirilmesi ve ihtiyaç duyulan ilave kapasitenin devreye sokulması yönündeki çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladığı aktarıldı.

Adalet Bakanı Akın Gürlek ise Türkiye’nin KKTC’nin tüm çalışmalarına destek vermeyi sürdüreceğini ifade ederek, kazaya ilişkin adli iş birliği sürecinin Bakanlıktaki ilgili birimler tarafından hassasiyetle takip edildiğini kaydetti.

Ziyarette, Adalet Bakan Yardımcısı Burak Ceyhan ile ilgili birim amirleri de hazır bulundu.

Bakan Gürlek’ten KKTC’ye Destek Mesajı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.